A Dice with 5 Sides | Rainbow Night

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren
Movie cover
Herkomst
Italië, Spanje
Regie
Riccardo Tamburini
Lengte
101 minuten
Genre
lhtbiq+
Cast
Alexander Ananasso, Jake Garvey, Eleonora Cucciarelli
Jaar
2023
Vraag iemand mee

Iedere maand presenteren we in samenwerking met stichting Gooi en Vecht Inclusief de mooiste queer films in onze Rainbow Night. In september: 'A Dice with 5 Sides'. 

Twee vreemden ontmoeten elkaar in een appartement voor een seksdate, maar er ontstaat meteen een speciaal gevoel tussen hen. Marcello en Herman zijn te bang om hun hart te volgen en besluiten een spel te spelen met een oude dobbelsteen. Ze stellen zes acties vast die moeten worden uitgevoerd, één voor elke kant: een ongemakkelijke waarheid vertellen, iets doen wat de ander leuk vindt, een derde persoon uitnodigen, iets geblinddoekt doen, het appartement verlaten, seks hebben. Naarmate de jaren verstrijken, terwijl ze blijven spelen, wordt het conflict tussen het verlangen om samen te zijn en de angst voor alweer een mislukte relatie steeds problematischer. Zullen ze de kracht kunnen vinden om keuzes te maken en de vicieuze cirkel die ze zijn ingegaan te doorbreken of zal het spel doorgaan totdat het lot voor hen beslist?

Deze voorstelling wordt kort ingeleid door een spreker vanuit stichting Gooi en Vecht Inclusief. Deze editie is dat AJ van Barrelo. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar een drankje te drinken in onze foyer.