A Little Life – Laatste kans

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren
Movie cover
Herkomst
Verenigd Koninkrijk
Regie
Ivo van Hove
Lengte
220 minuten
Genre
drama
Cast
James Norton, Nathalie Armin, Elliot Cowan, Luke Thompson, Omari Douglas, Zach Wyatt, Zubin Varla, Emilio Doorgasingh
Jaar
2023
Vraag iemand mee

Op donderdag 28 september, zondag 1 oktober en dinsdag 10 oktober is 'A Little Life', de veelgeprezen toneelbewerking van het boek 'Een Klein Leven' door Ivo van Hove, bij ons te zien. 

Live opgenomen vanuit The Savoy Theatre in London. Het boek 'Een Klein Leven' van Hanya Yanagihara heeft wereldwijd miljoenen lezers diep geraakt. Ivo van Hove heeft er een even indringende theatervoorstelling van gemaakt. Na een uiterst succesvolle periode bij ITA (Internationaal Theater Amsterdam), waar Ivo van Hove het toneelstuk maakte en opvoerde, is de voorstelling nu ook op West End in Londen een record brekend succes.

'A Little Life' volgt vier studievrienden in New York: Willem, die de ambitie heeft acteur te worden, de getalenteerde en succesvolle architect Malcolm, de excentrieke kunstenaar JB en de teruggetrokken, raadselachtige Jude. Wanneer ambitie, verslaving en trots de groep uit elkaar drijft, blijven ze toch verbonden vanwege hun liefde voor Jude en zijn geheimzinnige verleden. Gaandeweg wordt duidelijk dat Jude kampt met een traumatisch verleden en realiseren de vrienden zich dat ze alleen door diepgaand begrip en grenzeloze liefde hun vriendschap met hem kunnen behouden.

James Norton ('Happy Valley', 'McMafia') neemt in het veelgeprezen stuk glansrijk de hoofdrol voor zijn rekening. Andere castleden zijn Luke Thompson (Bridgerton), Omari Douglas ('It's A Sin'), Zach Wyatt ('The Witcher'), Elliot Cowan ('The Crown'), Zubin Varla ('Tammy Faye'), Nathalie Armin ('Force Majeure') en Emilio Doorgasingh ('Best of Enemies').

De voorstelling is Engels gesproken en Engels ondertiteld.
anwege de lange speelduur zit er een pauze in dit programma.  Er geldt vanwege landelijke afspraken een aangepast tarief van €14,50 / Cineville-toeslag €6,50. 

Deze voorstelling bevat heftige thema's als seksueel geweld, kindermisbruik, zelfbeschadiging en suïcide. 
Ook bevat deze toneelbewerking opeenvolgingen van flitsende lichten die invloed kunnen hebben op klanten die gevoelig zijn voor lichtgevoelige epilepsie.