ABBA: The Movie – Fan Event

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren
Movie cover
Herkomst
Zweden, Australië
Gesproken taal
Engels
Ondertiteling
Engels
Regie
Lasse Hallström
Lengte
120 minuten
Genre
muziek
Cast
Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog, Robert Hughes, Stig Anderson
Jaar
2023
Vraag iemand mee

Geniet met volle teugen van ABBA: The Movie. Dans naar onze filmzaal voor dit speciale fan event! Wegens grote belangstelling nog één laatste keer te zien op zondag 8 oktober om 16:00 uur. 

De onlangs geremasterde film neemt je mee terug naar de hoogtijdagen van ABBA en de discomuziek in de jaren ’70, toen regisseur Lasse Hallström de immens populaire Australische tournee vastlegde. Met backstage beelden en volledige uitvoeringen van ABBA's grootste hits als Dancing Queen, SOS, Name Of The Game en Waterloo. Een zeldzame blik op de succesvolle band op het hoogtepunt van hun populariteit.

Het subplot vertelt het verhaal van een country radio-dj die een interview met de band probeert te regelen. Als de deadline nadert, wordt het steeds meer een slapstickachtige mix van blunders en toevalligheden. De jonge dj heeft de taak om het felbegeerde interview voor elkaar te krijgen en ABBA’s toegewijde bodyguard doet er juist alles aan om dit te voorkomen.

Dit fan event bevat exclusieve extra's, waaronder een blik achter de schermen bij het drukbezochte ABBA: Voyage concert in Londen, beelden van het ABBA Museum in Stockholm, tekstvideo's van hits en uiterst zeldzame backstage materiaal van de 1977 tour.

Praktische informatie
- Deze voorstelling is Engels gesproken en Engels ondertiteld
- Vanwege landelijke afspraken geldt er een ticketprijs van €14,50 / Cineville-toeslag €6,50