All of Us Strangers | Voorpremière | Rainbow Night

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren of bekijk de video op Youtube
Movie cover
Herkomst
Verenigd Koninkrijk
Gesproken taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands
Regie
Andrew Haigh
Lengte
105 minuten
Genre
drama
Cast
Andrew Scott, Paul Mescal, Carter John Grout, Jamie Bell, Claire Foy
Jaar
2024
Vraag iemand mee

Adam ontmoet een mysterieuze buurman waar hij een relatie mee krijgt, ondertussen wordt hij getrokken naar de stad waar hij opgroeide en het huis waar zijn ouders woonden; daar lijkt niks veranderd in al die jaren. Op maandag 15 januari te zien in voorpremière in samenwerking met Stichting Gooi en Vecht Inclusief. Vooraf geeft Jerry Braaksma een inleiding. 

Adam (Andrew Scott) woont in Londen in een bijna lege torenflat. Op een avond ontmoet hij bij toeval zijn mysterieuze buurman Harry (Paul Mescal), die het ritme van zijn dagelijkse sleur doorbreekt. Terwijl er een relatie tussen hen ontstaat, is Adam veel bezig met herinneringen aan het verleden. Hij voelt een drang om naar de stad waar hij opgroeide te gaan en het huis waar zijn ouders (Claire Foy en Jamie Bell) woonden te bezoeken. Daar lijkt het alsof er niks is veranderd sinds de dag dat ze stierven, 30 jaar geleden.

Rainbow Night
Iedere maand organiseren we in samenwerking met stichting Gooi en Vecht Inclusief een Rainbow Night, waarin we de mooiste queer films vertonen. Deze maand heeft de stichting Jerry Braaksma gevraagd een inleiding te geven. Braaksma is voormalig gemeenteraadslid van de gemeente Hilversum en mede-iniatiefnemer van Hilversum Regenboog gemeente - wat uiteindelijk leidde tot de hedendaagse Rainbow Week. 

Na afloop krijg je een gratis drankje en kun je gezellig met elkaar napraten in onze foyer.