Coldplay – Music Of The Spheres: Live At River Plate

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren
Movie cover
Herkomst
Verenigd Koninkrijk, Ierland
Gesproken taal
Engels
Ondertiteling
Engels
Regie
Paul Dugdale
Lengte
138 minuten
Genre
muziek
Cast
Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion, Chris Martin, Jin of BTS, H.E.R.
Jaar
2023
Vraag iemand mee

Na het overweldigende succes van Coldplay's Music Of The Spheres Live Broadcast vanuit Argentinië in bioscopen wereldwijd afgelopen oktober, keert de band terug naar de bioscoop in deze gloednieuwe, director's cut van de show.
 

Gefilmd tijdens Coldplay's uitverkochte tien nachten in Buenos Aires' River Plate stadion, bevat deze spectaculaire concertfilm geremixt en geremasterd geluid en verbluffende beelden vastgelegd door BAFTA-winnaaar en Grammy-genomineerde regisseur Paul Dugdale, inclusief een groot aantal niet eerder vertoonde beelden.
 
Lichten, lasers, vuurwerk en LED-polsbandjes vullen het scherm in een concert dat door The Times is aangekondigd als "de grootste live muziekshow ooit". Naast klassieke hits als Yellow, Fix You, Viva La Vida, My Universe en A Sky Full Of Stars bevat de film schitterende gastoptredens waaronder Jin van BTS met het live debuut van zijn hitsingle The Astronaut.
 
Deze registratie bevat ook een speciale documentaire achter de schermen - met niet eerder vertoonde interviews met de band - die exclusief in de bioscoop te zien is.

Te zien op woensdag 19 april en zondag 23 april - de kaartverkoop start op woensdag 8 maart. Voor deze voorstelling geldt in verband met landelijke afspraken een aangepast tarief van €12,50 - Cinevillers betalen een toeslag van €5.