Das Rheingold | ROH 23/24

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren
Movie cover
Herkomst
Verenigd Koninkrijk
Lengte
170 minuten
Genre
opera
Cast
Jaar
2023
Vraag iemand mee

Regisseur Barrie Kosky schept samen met dirigent Antonio Pappano een gewaagde nieuwe interpretatie van het eerste deel van de Ringcyclus van Wagner.

Als een kostbare hoeveelheid goud wordt gestolen uit de rivier de Rijn, ontketent dat allerlei rampzalige gebeurtenissen, waardoor goden en stervelingen generaties lang tegenover elkaar komen te staan. De muziek van de Ringcyclus van Wagner behoort tot de mooiste muziek die er ooit voor het operapodium is geschreven. Kom met ons mee op een spectaculaire reis naar de wereld van mythes, dromen en herinneringen, met de figuur Erda - Moeder Aarde zelf – als middelpunt. Antonio Pappano dirigeert de gewaagde nieuwe interpretatie van Barrie Kosky van Das Rheingold van Wagner - wat het begin van een nieuwe Ringcyclus voor de Royal Opera inluidt - met een voortreffelijke cast, waaronder Christopher Maltman (Wotan) en Christopher Purves (Alberich).

De live-voorstelling van 'Das Rheingold' vindt plaats op woensdag 20 september 2023, 20.15 uur. Bij de live-voorstelling wordt u feestelijk ontvangen met een glaasje bubbels. Bij de encore-voorstelling worden geen bubbels geserveerd. 
De encore vindt plaats op zondag 24 september 2023, 14.00 uur. 

Tickets live: €17,50 / Cineville €9
Tickets encore: €15 / Cineville €7