Everything Everywhere All at Once [Extended Edition]

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren
Movie cover
Herkomst
VS
Gesproken taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands
Regie
Dan Kwan, Daniel Scheinert
Lengte
151 minuten
Genre
komedie
Cast
Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Stephanie Hsu, Tallie Medel, Jamie Lee Curtis, James Hong, Jenny Slate, Harry Shum Jr.
Jaar
2022
Vraag iemand mee

Ter ere van de maar liefst 11 (!) Oscarnominaties die de film kreeg brengen we 'Everything Everywhere All at Once' nog één keer terug naar onze filmzaal - maar dan als een extended edition met een director's introduction voorafgaand aan de film, en na afloop een hilarische blooper-reel. 

 'Everything Everywhere All at Once' is reeds een enorme hit in de VS. Naast verbluffende bezoekersaantallen wordt de film ook overladen met sensationele recensies en daarmee gebombardeerd tot één van de must-see films van afgelopen jaar.

Evelyn heeft samen met haar man Waymond een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen. Precies op het moment dat het allemaal te veel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en is Evelyn niet langer alleen een wasserettehouder, maar ook internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok en misschien wel de held die iedereen al die tijd nodig had.

Hoofdrolspeelster Michelle Yeoh (‘Crouching Tiger, Hidden Dragon’, ‘Crazy Rich Asians’) spat van het scherm in deze originele, bizarre en heerlijke feelgood komedie met science fictiontrekjes, die een lust is voor het oog en ook een gevoelige snaar weet te raken.