Il Colibrì | Ontbijt & Film

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren
Movie cover
Herkomst
Italië
Regie
Francesca Archibugi
Lengte
127 minuten
Genre
boekverfilming
Cast
Bérénice Bejo, Pierfrancesco Favino, Kasia Smutniak, Nanni Moretti
Jaar
2023
Vraag iemand mee

In samenwerking met Koffie&JIJ serveren op zondag 17 september voorafgaand aan de voorpremière van 'Il Colibrì' (boekverfilming van de bestseller van Sandro Veronesi) eerst een uitgebreid ontbijt. Beter kan je zondagochtend niet beginnen!

Het ontbijt wordt geserveerd in het filmtheater vanaf 9.30 uur. De film start om 10.30 uur. Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief ontbijt te koop. De prijs voor een combiticket voor ontbijt & film is € 21,50. Cineville-pashouders betalen een toeslag van € 10,50. 

'Il colibri' is gebaseerd op de bestseller 'De Kolibrie' van Sandro Veronesi, van wie eerder al Caos Calmo werd verfilmd. Deze film toont het vreemde, wonderlijke leven van Marco, van zijn jeugd tot zijn ouderdom.

Regisseur Francesca Archibugi bracht met Pierfrancesco Favino, Laura Morante, Bérénice Bejo en Nanni Moretti een echte sterrencast bijeen om dit ontroerende epos tot leven te brengen.Iedereen in het leven van Marco (Pierfrancesco Favino) lijkt onrustig en eeuwig op zoek: van zijn ongelukkig getrouwde ouders en zijn eigen huwelijk dat een illusie blijkt, tot de liefde van zijn leven die hij al sinds zijn jeugd kent, maar nooit heeft kunnen beminnen. Hij blijft niet gespaard van tragedie, maar toch slaagt Marco er in niet verstrikt te raken in de chaos. Zoals een kolibrie gebruikt hij al zijn energie om ter plaatse te blijven.

'Il colibri' werd geselecteerd voor het Filmfestival van Toronto en was de openingsfilm van het prestigieuze Filmfestival van Rome.