In Bed | Rainbow Night

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren of bekijk de video op Youtube
Movie cover
Herkomst
Israël
Regie
Nitzan Gilady
Lengte
85 minuten
Genre
lhtb
Cast
Moran Rosenblatt, Dalia Beger, Dean Miroshnikov, Israel Ogalbo, Tom Baum
Jaar
2023
Vraag iemand mee

Iedere maand vertonen we in samenwerking met stichting Gooi en Vecht Inclusief de mooiste queer films. Op maandag 18 december zie je op onze Rainbow Night de zinderende erotische thriller 'In Bed'. 

Een hedonistische nacht vol seks en drugs loopt gevaarlijk uit de hand. Wanneer de viering van de Gay Pride Parade in de stad wordt verstoord door een plotselinge gewelddaad, zoeken vrienden Guy en Joy dekking in het appartement van Guy en pikken onderweg Dan op, een andere pride paradebezoeker. Hoewel geschokt door de gebeurtenissen van die dag, maar gesteund door een voorraad recreatieve drugs, is Guy vastbesloten om door te feesten en dichter bij de mysterieuze en knappe Dan te komen. Wat volgt is een hallucinerende 24 uur van seks, drugsgebruik en paranoia, waarin de grenzen tussen realiteit, intimiteit en geweld verontrustend vervagen.

Bij de Rainbow Night verzorgt stichting Gooi en Vecht Inclusief een inleiding. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar te borrelen in de foyer van het filmtheater. Voorafgaand aan de vertoning van In Bed keer hebben we de GGD Gooi en Vechtstreek op bezoek. Bij GGD Gooi en Vechtstreek is gevestigd het Centrum Seksuele Gezondheid. Hieronder valt  de soa-polikliniek, Sense: seksualiteitshulpverlening voor jongeren en het Centrum Seksueel Geweld. Annet Mekkelholt en Daan Kuypers, beide verpleegkundigen hebben zich ingezet voor een Centrum in onze regio. Zij komen vertellen over de historie, hun werk en beantwoorden graag jouw vragen.