Kijk Ons: Goodbye Stranger + inleiding regisseur

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren
Movie cover
Herkomst
Nederland
Regie
Aaron Rookus
Lengte
81 minuten
Genre
drama
Cast
Martijn Lakemeier, Claire Bender, Jesse Mensah
Jaar
2023
Vraag iemand mee

Kijk Ons presenteert de nieuwste, mooiste en meest eigenzinnige films van eigen bodem in filmtheaters door heel het land. De aankomende editie staat in het teken van de zomerse, bitterzoete speelfilm 'Goodbye Stranger'. Voorafgaand aan de film is regisseur Aaron Rookus bij ons te gast voor een inleidend vraaggesprek. 

Paul heeft het goed voor elkaar: hij is jong, bizar succesvol als ‘playlist curator’, heeft een geweldig appartement, dito vriendin, en sleept een felbegeerde promotie binnen. Wat wil hij nog meer? Als de promotie onzeker blijkt, is dat precies de vraag die bij Paul gaat knagen. Door de zinderende straten van zomers Amsterdam volgen we Paul (gespeeld door Martijn Lakemeier, Oorlogswinter) op hippe feestjes en in pittoreske platenzaken. Spontane ontmoetingen en ongemakkelijke confrontaties zetten hem aan het denken over wat hij nu echt belangrijk vindt in het leven. 

'Goodbye Stranger' gaat over dromen en ambities, moeilijke keuzes maken en de vraag wanneer je tevreden bent. Dit sfeervolle en muzikale speelfilmdebuut van regisseur Aaron Rookus ging al in première op het International Film Festival Rotterdam en is nu eindelijk in de bioscoop te zien.

Kijk Ons 
Kijk Ons tourt met de meest eigenzinnige films van eigen bodem in filmtheaters door heel het land en neemt je mee de diepte in. Iedere vertoning heeft leuke extra’s zoals live-interviews met cast en crew.