Knor (6+) | Filmfestival Hilversum | Film & Food Kids

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren
Movie cover
Herkomst
Nederland, België
Regie
Mascha Halberstad
Lengte
94 minuten
Genre
familiefilm
Cast
Hiba Ghafry, Kees Prins, Matsen Montsma, Jelka van Houten, Henry van Loon, Loes Luca, Johnny Kraaijkamp, Alex Klaasen, Remko Vrijdag
Jaar
2021
Vraag iemand mee

Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. 

★★★★★ “Knor is om op te vreten” - Kidsweek
★★★★★ “Verrukkelijke verfilming” - TV Film
★★★★★ "Overtuigt op alle fronten" - NRC
★★★★ "Knor klopt aan alle kanten" - de Volkskrant
"Het maakplezier straalt er overduidelijk van af" - Filmkrant
 
'Knor' is gebaseerd op het kinderboek De wraak van Knor, van Tosca Menten. Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens…

412 tv, de lokale zender van Oss en omgeving, ging langs in de studio waar Knor gemaakt werd. Klik hier voor een bijzonder kijkje achter de schermen!

Let op: te zien tijdens het Filmfestival in onze tijdelijke vierde zaal: een Filmcontainer op het Herenplein - een unieke ervaring voor maximaal 15 personen.