Kung Fu Leeuw (8+)

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren
Movie cover
Herkomst
Nederland
Regie
Froukje Tan
Lengte
85 minuten
Genre
familiefilm
Cast
Tyrell Williams, Senna Rijsdijk, Haye Lee, Kar-Yung Lau, Simon Yu, Ralph Moerman, Fahd Larhzaoui, Dewi Reijs
Jaar
2023
Vraag iemand mee

De 14-jarige Jimmy is fanatiek, sterk en een van de beste Kung Fu leerlingen van zijn school. Als de selectie van het nieuwe leeuwendans team wordt samengesteld, ziet Jimmy zijn droom om in de leeuwenkop te dansen uiteenvallen.

Zijn Sifu (leermeester) kiest nieuwkomer Li Jié - met zijn indrukwekkende Martial arts sprongen - voor de leeuwenkop en zet Jimmy in de achterkant. Jimmy durft niet tegen de wens van zijn Sifu in te gaan, maar is vastberaden om zijn plek te heroveren. Alleen, om dat te kunnen, moet hij eerst zijn jaloezie overwinnen… Kung Fu Leeuw wordt opgedragen aan alle Sifu’s, Sensei’s, en trainers die aan onze kinderen leren wat toewijding is.

Op zondag 26 februari om 14.00 uur organiseren we een speciale vertoning van Kung Fu Leeuw in samenwerking met kinderfilmfestival Cinekid. Bij deze vertoning is er van tevoren een korte film te zien met hoofdrolspelers en regisseur, en kun je na afloop je eigen kung fu leeuw of Chinese spindrum komen knutselen in onze foyer. Klik hier om kaarten te kopen voor deze voorstelling.