Norwegian Dream | Rainbow Night

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren
Movie cover
Herkomst
Noorwegen
Regie
Leiv Igor Devold
Lengte
97 minuten
Genre
drama
Cast
Oyvind Brandtzaeg, Izabella Dudziak, Runar Koteng Frønes
Jaar
2023
Vraag iemand mee

Iedere maand organiseren we in samenwerking met stichting Gooi en Vecht Inclusief een vertoning van een nieuwe queer film.  Op maandag 20 november: de Noorse speelfilm 'Norwegian Dream'. 

Robert (19), een Poolse immigrant die werkt in een visfabriek in Noorwegen, is gekomen om geld te verdienen om de schulden van zijn moeder af te betalen. Robert realiseert zich dat hij gevoelens heeft voor zijn collega Ivar (19). Uit angst om zijn positie binnen een groep Polen in de fabriek te verliezen, verbergt hij zijn gevoelens, vooral wanneer blijkt dat Ivar aan voguing doet en een aspirant drag queen is.

Inleiding
Bij deze voorstelling geven Maciej Kobialka en Bartosz Kostrzewski van Rainbow Think Tank een inleiding. Na afloop is het mogelijk om met elkaar een drankje te drinken in de foyer van het filmtheater. 

Over Rainbow Think Tank
Stichting "Rainbow Think Tank" - de stichting biedt ondersteuning aan het geallieerde LGBTQ+ NGO-ecosysteem in Polen, zowel als een "denktank" (het uitvoeren van marktonderzoek en strategische analyses, aanbevelingen voor organisatorische, communicatie- en campagnestrategieën, evenals het activeren van geallieerde netwerken van contacten om de belangrijkste boodschappen te verspreiden naar geïdentificeerde doelgroepen) en als een "Center of Excellence" (het opbouwen en implementeren van routekaarten voor verbetering van de organisatorische effectiviteit).
Foundation ‘’Rainbow Think Tank’’ – foundation provides support to the Allied LGBTQ+ NGO Ecosystem in Poland both as a "think tank" (conducting market research & strategic analytics, recommending organizational, communication & campaign strategies, as well as activating allied networks of contacts to push the key messages towards identified target groups) and as a "Center of Excellence" (building & implementing organizational effectiveness improvement roadmaps).