Numb | Cineville Speciaaltje

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren
Movie cover
Herkomst
Iran
Regie
Amir Toodehroosta
Lengte
91 minuten
Genre
drama
Cast
Ayhan Shaygan, Shabnam Dadkhah, Nora Hanifeh Zadeh, Rayan Razmi, Kiana Mehdi Abadi
Jaar
2023
Vraag iemand mee

Jeugdige onschuld botst met de volwassen wereld in dit vooruitziende drama van de Iraanse filmmaker Amir Toodehroosta. Bij dit 'Cineville Speciaaltje' mag je als Cineviller gratis een vriend of vriendin meenemen naar de film! 

Cineville Speciaaltje
Bij deze speciale voorpremière van 'Numb' mogen leden van Cineville gratis één vriend of vriendin meenemen naar de voorstelling. De film wordt ingeleid door filmcriticus Alexander Zwart (Filmkrant). Vooraf word je ontvangen met een kopje Iraanse thee en kun je meedoen aan een quiz. 
 
Over de film
De gebeurtenissen in ‘Numb’ vinden plaats binnen de muren van een kleuterschool, de eerste en laatste mogelijkheid voor jongens en meisjes om onbelemmerd samen te leren voordat ze terechtkomen in het strikt gescheiden Iraanse schoolsysteem. De lessen worden doorspekt met propaganda, maar het conflict tussen vrijheid en staatscontrole gist onder het oppervlak. De zesjarige leerling Roham is de vaak zwijgende getuige van de gebeurtenissen om hem heen. Als Roham de pestkop van de klas en de rustige Rana beter leert kennen, stuit hij op enkele verontrustende geheimen die zijn onschuldige wereld ontwrichten. ‘Numb’ ging eerder dit jaar in première in de Tiger Competition voor beginnende filmtalenten op het filmfestival van Rotterdam.

Hoe koop je een kaartje voor jezelf en je +1?
Selecteer voor de voorstelling twee zitplaatsen. Voor de eerste stoel selecteer je 'Cineville Zaal' en voor de tweede stoel selecteer je 'Cineville Vriend Actie Zaal'. Klik op bevestigen, vul jouw Cineville pasnummer in en ga verder met afrekenen. 
Zorg dat je een kwartier voor de voorstelling begint in het filmtheater aanwezig bent om in te checken met jouw Cinevillepas en ook de aanwezigheid van jouw +1 te bevestigen.

'Numb' is vanaf donderdag 31 augustus dagelijks bij ons te zien.