Ontbijt & Film: A Good Person

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren
Movie cover
Herkomst
VS
Gesproken taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands
Regie
Zach Braff
Lengte
129 minuten
Genre
drama
Cast
Florence Pugh, Molly Shannon, Morgan Freeman, Celeste O’Connor, Zoe Lister-Jones, Chinaza Uche
Jaar
2023
Vraag iemand mee

In samenwerking met Koffie&JIJ serveren op zondag 16 april voorafgaand aan de voorpremière van 'A Good Person' eerst een uitgebreid ontbijt. Beter kan je zondagochtend niet beginnen!

Het ontbijt wordt geserveerd in het filmtheater vanaf 9.30 uur. De film start om 10.30 uur. Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief ontbijt te koop. De prijs voor een combiticket voor ontbijt & film is € 21,50. Cineville-pashouders betalen een toeslag van € 10,50.

Allison (Florence Pugh) heeft alles: een fantastische verloofde, een carrière die in de lift zit en fijne familie en vrienden. Dan slaat het noodlot genadeloos toe. Bij een fataal auto-ongeluk komt haar toekomstige schoonzus om het leven. Ook Allison komt er niet zonder kleerscheuren of emotionele littekens vanaf. Zij wordt uit het ziekenhuis ontslagen met niet verwerkt verdriet en een verslaving aan pijnstillers. Wanneer ze jaren later wil afkicken, komt Daniel (Morgan Freeman) op haar pad: de vader wiens dochter het ongeval niet overleefde. Verrassend genoeg deelt hij zijn eigen zorgen met Allison, en tussen de twee groeit een onwaarschijnlijke band die bewijst dat vriendschap en vergeving de instrumenten zijn die de diepste wonden kunnen helen.