Pannenkoeken & Pyjamafilm: Superkat Maurice (6+)

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren
Movie cover
Herkomst
Verenigd Koninkrijk, Duitsland
Regie
Florian Westermann, Toby Genkel
Lengte
93 minuten
Genre
familiefilm
Cast
Georgina Verbaan, Patrick Martens, Nasrdin Dchar, Peggy Vrijens, Qucee, Plien van Bennekom
Jaar
2023
Vraag iemand mee

Op dinsdagochtend 2 mei kun je in je pyjama lekker pannenkoeken komen eten en daarna naar 'Superkat Maurice'.
Je mag in je leukste pyjama komen ontbijten met onbeperkt pannenkoeken en ranja. Grootouders, vaders en moeders zijn natuurlijk ook van harte welkom, zij krijgen bij de pannenkoek een kopje koffie of thee. Na het ontbijt vertonen we de film. Ontbijten - oftewel pannenkoeken eten - kan vanaf 9.45 uur en de film start om 10.30 uur. Kaartjes voor de pannenkoeken, ranja & film kosten €12,50. 


Ratten! Ze zijn overal…. in broodtrommels, dansend over tafelbladen, taarten stelend onder de neus van de banketbakker vandaan. Dus wat heeft elke stad nog? Een rattenvanger, Superkat Maurice! 

Maurice is een straatwijze kat die samen met Mees (Nasrdin Dchar), Zonnebrand (Qucee) en Gevaarlijke Bonen (Patrick Martens) een perfecte ‘business’ heeft opgezet om heel veel geld te verdienen aan goedgelovige stedelingen. Alles gaat goed tot ze in het plaatsje Bad Blintz komen, waar helemaal geen ratten zijn! En ook geen eten is! Ze ontmoeten het door boeken geobsedeerde meisje Olivia (Georgina Verbaan) die hun hulp inroept om het mysterie op te lossen….