Rocco & Sjuul | Ontbijt & Film

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren
Movie cover
Herkomst
Nederland
Regie
Anna van der Heide
Lengte
92 minuten
Genre
drama
Cast
Beppie Melissen, Sabri Saad El-Hamus, Anniek Pheifer
Jaar
2023
Vraag iemand mee

In samenwerking met Koffie&JIJ serveren op zondag 12 november voorafgaand aan de voorpremière van 'Rocco & Sjuul'  eerst een uitgebreid ontbijt. Beter kan je zondagochtend niet beginnen!

Wanneer Sjuul na jaren haar jeugdliefde Rocco weer ontmoet en de vonk weer overslaat, brengt dat onvermijdelijke consequenties met zich mee, want mag en kan je wanneer je al een heel leven hebt geleid voor jezelf kiezen?

Voor mantelzorgster en oma Sjuul gaat het leven zijn gangetje totdat ze haar jeugdliefde weer ontmoet, de avontuurlijke en flamboyante Rocco met wie ze vroeger heeft gedanst. Hun opbloeiende verliefdheid zorgt voor onenigheid in de families. Durven Rocco en Sjuul tot ontevredenheid van hun omgeving toch voor elkaar te kiezen? Is het ooit te laat om opnieuw te beginnen?

Praktische informatie

Het ontbijt wordt geserveerd in het filmtheater vanaf 9.30 uur. De film start om 10.30 uur. Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief ontbijt te koop. De prijs voor een combiticket voor ontbijt & film is € 21,50. Cineville-pashouders betalen een toeslag van €10,50. 

"Beppie Melissen laat weer eens zien hoe mooi ze betekenis kan leggen in het alledaagse"

Het Parool

"Veel van zijn charme is te danken aan de hoofdrolspelers"

NRC Handelsblad