Sergio Herman: Fucking Perfect | Filmfestival Hilversum | Film & Food

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren
Movie cover
Herkomst
Nederland
Regie
Willemiek Kluijfhout
Lengte
79 minuten
Genre
documentaire
Cast
Jaar
2023
Vraag iemand mee

Zijn driesterrenrestaurant Oud Sluis was een groot succes, maar toch besloot chef-kok Sergio Herman het te sluiten. Willemiek Kluijfhout maakte met de documentaire 'Sergio Herman: Fucking Perfect' een intiem portret over de topkok: over de passie en het temperament.

Sterrenkok Sergio Herman streeft dag in dag uit naar perfectie. Maar de schoonheid en het succes van zijn culinaire kunsten heeft een schaduwzijde. Oud Sluis begint voor hem een zelfgecreëerde gevangenis te worden. Dag in dag uit, zestien tot achttien uur werken, beuken, alles geven. Tijd voor zijn kinderen, vrouw, familie, vrienden is er nauwelijks. Hij besluit een punt te zetten achter zijn restaurant. Hij wil vrijheid en zijn grenzen verleggen. Met meer ambitie dan ooit en op zoek naar de ultieme perfectie. Dit jaar wordt duidelijk of hij echt zal bereiken wat hij wil.
 
Let op: te zien tijdens het Filmfestival in onze tijdelijke vierde zaal: een Filmcontainer op het Herenplein - een unieke ervaring voormaximaal 15 personen.