Talk to Me | Genrebender

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren
Movie cover
Herkomst
Australië
Regie
Danny Philippou, Michael Philippou
Lengte
94 minuten
Genre
horror
Cast
Sophie Wilde, Alexandra Jensen, Otis Dhanji, Joe Bird, Miranda Otto
Jaar
2023
Vraag iemand mee

Op vrijdag 8 september kun je komen genieten van de bloedstollend spannende horrorsensatie 'Talk to Me' in onze reeks 'Genrebenders'. 

Een groep vrienden raakt verslaafd aan het oproepen van geesten via een mysterieuze gebalsemde hand. Tot één van hen te ver gaat, en de hel op aarde losbreekt.

Mia (Sophie Wilde) gelooft niets van de viral video’s waarin tieners via een volgekladde, gebalsemde hand zogenaamd in contact komen te staan met geesten. Wanneer ze hoort dat er op een feestje een nieuwe seance plaats zal vinden, spoort ze haar vriendin aan om mee te gaan en de proef op de som te nemen. Het duurt niet lang of de vriendinnen raken verslaafd aan de adrenaline-rushes die gepaard gaan met het mysterieuze contact. Maar wanneer tijdens een van de sessies de strikte tijdsregel wordt gebroken loopt alles volledig uit de hand en begint de scheidslijn tussen de echte wereld en het geestenrijk te vervagen.

'Talk to Me' is een angstaanjagende rollercoaster-rit die na zijn grote doorbraak tijdens het Sundance filmfestival hard op weg is om dé horrorsensatie van 2023 te worden. De film overtuigt als bovennatuurlijke horrorfilm met psychologische thriller-elementen.
Regisseurs Danny en Michael Philippou leveren hiermee hun eerste speelfilm af na jarenlang furore te hebben gemaakt met hun video’s op Youtube, die door miljoenen mensen werden bekeken.   

Deze film is ongeschikt voor gevoelige kijkers. 

Over Genrebenders
In deze terugkerende filmspecial vertonen éénmalig we films met een bijzonder genre – horror, science-fiction, fantasy, animatie – of een eclectische mix daarvan.