Young Hilversummers Takeover: Beraber | Filmfestival Hilversum

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren of bekijk de video op Youtube
Movie cover
Herkomst
België, Nederland, Turkije
Regie
Mete Gümürhan
Lengte
85 minuten
Genre
drama
Cast
Alihan Sahin, Hayat van Eck, Lorin Merhart
Jaar
2023
Vraag iemand mee

Op vrijdag 17 november organiseren we in samenwerking met Young Hilversummers, OutSpoken en jongeren uit Hilversum speciaal programma waarbij je kunt komen genieten van optredens van jonge talenten. Verwacht muziek, dans en spoken word.
Daarna kijken we gezamenlijk naar de Turks-Nederlandse film 'Beraber' (toegang gratis), en na afloop van de film is er een gezellige borrel in de foyer van het filmtheater. 

Beraber - over de film
Wanneer zijn vader Rotterdam verruilt voor Istanbul wordt het leven van de 14-jarige freerunner Zeki compleet ondersteboven gehaald.
Het nieuwe huis in Turkije is van alle gemakken voorzien, maar ligt in een compound, en de portier heeft de opdracht gekregen de kinderen die daar wonen niet zonder begeleiding naar buiten te laten gaan. Veel te gevaarlijk. Tot Zeki een manier vindt om over de muur heen te klimmen, en Istanbul voor hem openligt. Al freerunnend ontdekt hij de stad, en raakt hij bevriend met Kemal, een jongen uit de varos (arme buurt). Wordt het dan toch nog een leuke zomer?

Artiesten
Op deze avond presenteren jonge lokale talenten zich. Verwacht bijzondere optredens met spoken word en dans. Artiesten die zullen optreden:

PhOEbeTRY
Mohamed Alnour
Gwen den Hartog
Excentriek
Sam Uylenman
Charlotte de Raad