Sometimes I Think About Dying

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren of bekijk de video op Youtube
Movie cover
Herkomst
Verenigde Staten
Gesproken taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands
Regie
Rachel Lambert
Lengte
91 minuten
Genre
drama
Cast
Daisy Ridley, Dave Merheje, Parvesh Cheena
Jaar
2023
Kijkwijzer
Vraag iemand mee

Fran houdt van hüttenkäse. En spreadsheets. Maar daar houdt het wel een beetje op. Niet echt genoeg voor een vol en rijk leven, dus vult ze haar dagen met sierlijke en gedetailleerde fantasieën over haar dood. Op de achtergrond kibbelen haar collega’s over kantoorartikelen en weekendplannen. Small talk is een taal die Fran niet spreekt.

Dan verschijnt Robert ten tonele. Haar nieuwe collega op het kantoor van een havenbedrijfje in Oregon. Wanneer ze hem aan het lachen maakt, leidt dat al snel tot meer: een date, een stuk taart, een gesprek, een vonk. Langzaam kruipt Fran uit haar schulp, maar dat blijkt na al die jaren eenzaamheid moeilijker dan verwacht.

Sometimes I Think About Dying is een dromerige tragikomedie van regisseur Rachel Lambert die reflecteert op sociale angst en de menselijke behoefte aan connectie. De krachtige vertolking van Daisy Ridley en de verbluffende cinematografie zorgden voor lovende kritieken op het Sundance Film Festival, waar de film genomineerd werd voor de grote Juryprijs.

Tickets

Morgen

do 18 Jul

vr 19 Jul

za 20 Jul

zo 21 Jul

ma 22 Jul

di 23 Jul

wo 24 Jul