Tarieven & kaartverkoop

Tarieven

Filmtheater Hilversum hanteert de volgende ticketprijzen:

Matineevoorstelling ma t/m vr (tot 17.00 uur) € 10,75
Regulier tarief (vanaf 17.00 uur & in het weekend)€ 11,50
Senioren (65+)* € 10,75
CJP, Studenten* € 8,-
Kinder & familiefilms € 8,-
Cineville**  gratis
Lange film (>150 min.)€ 13,-
Korte film€ 7,-
Woensdagavond voorpremière€ 7,50
SENVER (incl. koffie en cake)€ 10,50
Groepen****€ 9,- p.p.
Schoolvoorstelling****€ 5,- p.p.
*Houd je kortingskaart (zoals studentenpas, CJP pas of ID-bewijs) bij de hand tijdens de kaartcontrole.
**Met een Cineville abonnement kun je voor € 22,50 per maand onbeperkt naar de film (met uitzondering van specials als Film&Food). Ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 18,50. Voor meer info over Cineville, klik hier.
***Minimale afname van 40 personen. 

Kaartverkoop

Koop je filmtickets online
Je koopt je filmkaartjes heel eenvoudig via onze website. Klik hiervoor op de homepage op de tickets button van de film naar keuze, voor een kaartje voor vandaag. Voor andere data klik je op de filmtitel. Daarna kies je een dag en vervolgens een tijdstip. Als je daarna weer op de tickets button klikt, word je doorgelinkt naar ons betaalsysteem. Binnen enkele minuten na betaling ontvang je daarna je tickets via e-mail. Die kun je printen of op je smartphone laten zien bij de zaaldeur. Groot voordeel: je hoeft niet meer in de rij te staan voor onze kassa!

Betaalwijzen
Betalen verloopt via iDeal. Ook is het mogelijk met creditcard te betalen. Bij het afrekenen van de bestelling heb je de keuze tussen VISA en Mastercard. Zodra de betaling is geverifieerd, worden wij geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven en doorbelast.

Tickets aan de kassa 
Tijdens openingstijden kun je terecht voor je kaartjes bij onze kassa. Tevens kun je hier onze Filmtheaterbonnen of de Nationale Bioscoopbon aanschaffen. Let op, er kan aan de kassa alleen met pin betaald worden.

Tickets reserveren
Tickets reserveren voor onze voorstellingen is niet mogelijk. Uitgezonderd hierop zijn rolstoelplekken, deze zijn telefonisch te reserveren zodat we de rolstoelplek in de zaal tijdig in orde kunnen maken. 

Filmtheater Cadeaupas

Filmtheater Hilversum heeft ook een eigen cadeaupas! Leuk om te geven en om te krijgen!

De Filmtheaterbon is in te zetten om je filmkaartje mee te betalen – zowel aan de kassa in het theater als in onze webshop – maar je kan er ook een bestelling aan de bar mee afrekenen. Op de bon kan elk bedrag worden opgewaardeerd, met een minimum van € 5,-. Cadeaupassen zijn geldig tot 2 jaar na uitgifte. De uitgiftedatum is te vinden op de kaart waar de cadeaupas in zit.

De cadeaupas is te koop aan de kassa in het filmtheater. Dus geef eens een Filmtheater Hilversum bon cadeau!

Omboeken en restitutie

Heb je kaarten gekocht maar ben je verhinderd? Kaarten kunnen tot één dag voor aanvang van de film kosteloos omgeboekt worden naar een andere voorstelling. Dit kan alleen aan de kassa en niet per e-mail of telefonisch. Zijn de nieuwe kaarten duurder, dan betaal je het verschil eenvoudig bij via pin. Bij goedkopere kaarten betalen wij het verschil niet terug. Verzoeken die minder dan één dag voor aanvang van de film bij ons binnenkomen, nemen we niet in behandeling. 

Filmtheater Hilversum geeft geen geld terug. Restitutie vindt enkel plaats als een voorstelling of event niet door kan gaan zoals aangekondigd. Een vervangende voorstelling, Filmtheaterbon met dezelfde waarde als je ticket(s) of een terugbetaling wordt in dat geval door ons aangeboden.