Cineville

Zo vaak naar de film als je wil!

Met de Cinevillepas ga je altijd en overal naar de beste films in 58 filmtheaters door heel Nederland. Je kunt met de Cinevillepas voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar de film in Filmtheater Hilversum. Ook in andere steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Haarlem, Amersfoort, Dordrecht, Delft of Alkmaar kun je met je pas naar de film. En dat voor slechts €22,50 (of €18,50 indien jonger dan 30 jaar) per maand!

Daarnaast geeft de Cinevillepas toegang tot een heleboel filmfestivals, zoals Imagine, Holland Animation Film Festival, Go Short en Movies that Matter. De Cinevillepas bestel je via de website van Cineville (deze is NIET verkrijgbaar aan onze kassa) en is dan (als je wil) direct geldig. Zo kun je dezelfde dag nog bij ons naar de film.

Met de Cinevillepas stil je niet alleen je filmhonger, je steunt er ook filmmakers en de onafhankelijke filmtheaters in Cineville mee. Want 90% van jouw bijdrage gaat naar hen.

Een kaartje boeken met Cineville in onze webshop

Om een kaartje te boeken met je Cinevillepas kies je in onze agenda een film. Vervolgens klik je op de rode button met jouw gewenste speeltijd. Je vult vervolgens je gegevens in en klikt op ”Verder”. Je ziet dan de zaalplattegrond waar je een stoelkeuze maakt. Onder de plattegrond verschijnt je keuze en kies je middels het uitklapmenu voor de kaartsoort Cineville. Er verschijnt nu een veld waar je je Cineville-pasnummer kunt invoeren. Op deze manier is je ticket meteen geboekt aan je Cinevillepas. Je gaat vervolgens akkoord met de voorwaarden en klikt op ”Afrekenen”. Je ontvangt binnen enkele minuten van ons de bevestigingsmail met in de bijlage je e-ticket. Op dit e-ticket vind je een QR-code. Deze QR-code scan je bij de kassa in het theater eenvoudig bij de Cineville zuil om zo je ticket te activeren. Makkelijk en snel! Het activeren van het ticket in ons theater is verplicht. Vergeet niet je Cinevillepas mee te nemen; deze dien je aan de zaal te laten zien ter controle. Alvast een fijne voorstelling!

Over Cineville

Cineville is een filmplatform met een website en een pas voor ongelimiteerd filmbezoek. Met de Cinevillepas krijg je gratis toegang tot alle films in meer dan 58 filmtheaters en bioscopen door heel Nederland, voor maar € 22,50 per maand (of €18,50 indien jonger dan 30 jaar). 

Op Cineville.nl vind je de agenda van alle aangesloten filmtheaters en zie je welke festivals en live-evenementen eraan komen. De redactie van Cineville maakt je wegwijs in het filmaanbod met de Film van de Week, tips, de Moet-je-kijken-lijst van de maand, columns, nieuwtjes en interviews met je lievelingsregisseurs. Cineville.nl is je gids in de wereld van film.

Cineville-pas

Je bestelt je pas via cineville.nl/pas. De tijdelijke pas die je per mail ontvangt is direct geldig, zodat je dezelfde dag nog naar de film kan. Je echte pas krijg je vervolgens binnen twee weken thuis gestuurd. Een pas cadeau doen aan een ander kan natuurlijk ook. Je bestelt je pas altijd voor in elk geval 4 maanden, daarna is ‘ie per maand opzegbaar.

Vragen over Cineville?

Alle veelgestelde vragen en antwoorden rondom Cineville zijn verzameld, klik hier om te kijken of jouw vraag ertussen staat. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de Cineville klantenservice via klantenservice@cineville.nl.