Picl

Picl is onze eigen online filmzaal
Een selectie uit ons eigen actuele filmaanbod is daar – speciaal voor jou gecureerd door onze eigen filmprogrammeur – te bekijken. Op het moment dat het jou schikt, want onze online filmzaal Picl is 24 uur per dag voor je geopend!

Je betaalt per film en krijgt meteen 48 uur toegang. Kortom: geniet van onze filmselectie zonder ergens aan vast te zitten. Naast premièretitels worden er af en toe ook thema- of randprogramma’s aangeboden.

Hoe werkt het?
1. Kies een film uit het aanbod.
2. Reken af (via iDEAL, Creditcard, Paypal of Apple Pay).
3. Start de film op je laptop, computer, tablet of mobiele telefoon. De film is 48 uur te bekijken.

Wil je de film zien op je tv? Maak dan gebruik van de PICL streaming app!
Kijk Picl-films makkelijk op je tv met de nieuwe streamingapp. Heb je een televisie met Chromecast, Apple TV of AirPlay? Vanaf nu stream je Picl-films nog makkelijker naar je televisie. De app is beschikbaar in App Store (Apple) of Google Play Store. Nadat je een film hebt uitgezocht en betaald op de website www.picl.nl, wordt deze in je app zichtbaar en kun je de film naar je televisie streamen. Hoe het precies in zijn werk gaat lees je hier.

Download de app hier voor een iPhone of iPad of hier voor een Android telefoon of tablet.

Er is ook een stappenplan beschikbaar waarin we gebruikers aan de hand nemen hoe je een film op de televisie afspeelt.

Wat is Picl?
Met Picl bekijk je een selectie van onze nieuwste, prijswinnende films en documentaires gewoon thuis, wanneer jij dat wilt. Maar Picl is er ook voor fanatieke Netflix fans, mensen die into het IDFA documentairefestival zijn en bijvoorbeeld voor iedereen die graag naar het Internationaal Film Festival Rotterdam of het NFF (Nederlands Film Festival) wil. Zo hoef je nooit meer iets te missen wat de moeite van het kijken waard is. Van Nederlandse films tot prijswinnende documentaires: stuk voor stuk met liefde en zorg geselecteerd door onze filmprogrammeur. Ook als je even geen tijd hebt om ons te bezoeken. 

Aanbod
Op Picl staan films die geselecteerd zijn uit ons actuele filmaanbod. Films zijn altijd op Picl te zien vanaf de datum dat films ook in onze zalen te zien zijn, alleen blijven ze langer beschikbaar. Af en toe zijn er ook films die in een bepaald programma thuishoren en/of wat ouder zijn. De prijs is dan vaak ook lager. 

Wat kost het?
Voor € 8,99 kijk je de film op de computer, televisie, laptop, tablet of smartphone op full HD kwaliteit. Direct, dus zonder te downloaden. Voor die prijs krijg je dus niet alleen een super actueel aanbod, maar ook de beste kwaliteit en steun je bovendien de Nederlandse filmindustrie. Er zijn af en toe ook films te zien die in een speciaal programma thuishoren of die wat ouder zijn. Daarvoor geldt de speciale prijs van € 4,99. 

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van het aanbod van Filmtheater Hilversum op Picl? Klik dan hier om je aan te melden voor de speciale nieuwsbrief.