Les Contes d’Hoffmann | The Royal Opera 24/25

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren of bekijk de video op Youtube
Movie cover
Herkomst
Verenigd Koninkrijk
Regie
Damiano Michieletto
Lengte
245 minuten
Genre
opera
Cast
Christine Rice, Juan Diego Flórez, Olga Pudova, Ermonela Jaho, Jeremy White, Alex Esposito, Christophe Mortagne, Marina Costa-Jackson, Julie Boulianne, Vincent Ordonneau, Alastair Miles, Grisha Martirosyan, Ryan Vaughan Davies
Jaar
2024
Kijkwijzer
Vraag iemand mee

Vier vrouwen: vier merkwaardige liefdesverhalen. Juan Diego Flórez leidt een fantastische cast in de droomachtige opera van Offenbach.

Een poëet denkt aan de vrouwen van wie hij in de loop der jaren heeft gehouden. Maar als het om de liefde gaat, is niets wat het lijkt. Zeker niet als de duivel zelf erbij betrokken is… Mijmerend over zijn schooldagen, denk Hoffmann terug aan de liefde uit zijn jeugd, Olympia, een modelstudente in elke zin van het woord. Ook als hij volwassen is, is zijn liefde gedoemd, als de danseres Antonia hem te vroeg ontnomen wordt. Ondertussen heeft de sensuele courtisane Giulietta zo haar eigen plannetjes. Het wordt steeds moeilijker om herinneringen en fantasie uit elkaar te houden. Vindt Hoffmann de enigmatische Stella voordat het te laat is?
 
Cast: Christine Rice, Juan Diego Flórez, Olga Pudova, Ermonela Jaho, Jeremy White, Alex Esposito, Christophe Mortagne, Marina Costa-Jackson, Julie Boulianne, Vincent Ordonneau, Alastair Miles, Grisha Martirosyan, Ryan Vaughan Davies
Dirigent: Antonello Manacorda
Regisseur: Damiano Michieletto

De live-voorstelling van Les Contes d'Hoffmann vindt plaats op woensdag 15 januari, 19.45 uur. Bij de live-voorstelling wordt u feestelijk ontvangen met een glaasje bubbels. 
De encore-voorstelling (herhaling) vindt plaats op zondag 26 januari, aanvang 14.00 uur.

Tickets live: €17,50 / Cineville €9
Tickets encore: €15 / Cineville €7

Tip
Vanaf vrijdag 27 september is The Tales of Hoffmann (1951) te zien in ons retrospectief van het werk van Powell & Pressburger. Een beeldschone verfilming van de opera in adembenemend Technicolor. Klik hier voor meer informatie. 

Tickets

wo 15 Jan

zo 26 Jan