Y tu mamá también (2001) | Cine Analoog

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren of bekijk de video op Youtube
Movie cover
Herkomst
Mexico
Gesproken taal
Spaans
Regie
Alfonso Cuarón
Lengte
126 minuten
Genre
komedie
Cast
Maribel Verdú, Gael García Bernal en Diego Luna
Jaar
2001
Kijkwijzer
vanaf 12 jaarDrugs- en/of alcoholmisbruik
Vraag iemand mee

Op woensdagavond 23 oktober vervolgen we onze nieuwe maandelijkse filmspecial Cine Analoog met de zwoele Spaanse komedie Y tu máma también van regisseur Alfonso Cuaron (Roma, Children of Men) uit 2001. 

Tegenwoordig verloopt de projectie van films in de meeste filmtheaters volledig digitaal. Ookonze filmvertoningen worden mogelijk gemaakt door laserprojectoren. Voor deintroductie van digitale projectie werden films vertoond van enorme rollen celluloidmet 35 millimeter film. Vanaf september starten we met een nieuwe maandelijksereeks: Cine Analoog. We stoffen de prachtige oude projector, die hetfilmtheater zo lang trouw gediend heeft, af en vertonen maandelijks een moderneklassieker op 35 millimeter, in samenwerking met filmverzamelaar en -expertAdriaan Bijl. Op woensdag 23 oktober staat de zwoele romantische komedie Y tumáma también met Gael García Bernal op het programma. Voorafgaand aan de filmgeeft Adriaan Bijl een inleiding en laat hij een kleine selectie 35mm-curiosazien op ons witte doek!

Over de film
De levens van Julio en Tenoch worden, zoals die van demeeste zeventienjarige jongens, bepaald door hormonen, vriendschap en hunblinde haast om volwassen te worden. De twee vrienden ontmoeten een 22-jarigmeisje en nodigen haar uit voor een trip naar het “paradijs op aarde”,  het prachtige strand van Boca del Cielo. Zeweten alleen niet precies waar dat is. Liefde, jaloezie, vriendschap,volwassenheid, alles wordt in twijfel getrokken tijdens de reis van dit ongebruikelijketrio.

Een onderhoudende, zomerse film van regisseur Alfonso Cuaron (Roma,Gravity, Children of Men) perfect om nog even in zomerse sferen te blijven.

Tickets

wo 23 okt