Mascarpone: The Rainbow Cake | Rainbow Night

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren of bekijk de video op Youtube
Movie cover
Herkomst
Italië
Gesproken taal
Italiaans
Ondertiteling
Nederlands
Regie
Alessandro Guida
Lengte
105 minuten
Genre
lhtbiq+
Cast
Giancarlo Commare, Andrea Fuorto, Claudio Colica, Gianmarco Saurino
Jaar
2024
Kijkwijzer
GeweldGrof taalgebruikvanaf 6 jaar
Vraag iemand mee

Drie jaar zijn voorbijgegaan sinds de gebeurtenissen van Mascarpone. Antonio en Luca zien elkaar voor het eerst sinds de dood van Denis. Luca, die diep gezonken is na de dood van zijn vriend, heeft het geluk gehad zijn huidige vriend Tancredi te ontmoeten.

Antonio heeft zich volledig op zijn werk gericht, zozeer zelfs dat hij nu een bekende chef-kok is in een banketbakkerij. Het is duidelijk dat er nog steeds een speciale band is tussen de twee, maar Antonio verwart Luca’s genegenheid met iets meer en doet er alles aan om zijn relatie met Tancredi te verpesten. Zal Antonio leren het verleden achter zich te laten om ten volle te ervaren wat de toekomst hem te bieden heeft?

Mascarpone: The Rainbow Cake is het vervolg op de heerlijke feelgoodfilm Mascarpone uit 2021. 

Rainbow Night
Wat je geaardheid of genderidentiteit ook is - je bent van harte welkom bij deze vertoning. Bij onze Rainbow Night verzorgt stichting Gooi en Vecht Inclusief een korte inleiding of nagesprek. Wie de gast is, maken we uiterlijk de week voor de voorstelling op deze pagina bekend. Na de film is er gelegenheid om met elkaar na te praten in onze foyer onder het genot van een gratis drankje. 

Tickets

ma 18 nov