Gepubliceerd op 21 december 2023

Crowdfunding meer dan geslaagd: ruim €60.000,- gedoneerd

Hoera! Het zit erop, de crowdfundingcampagne is afgelopen en wat zijn onze verwachtingen overtroffen. Dankzij maar liefst 870 donateurs hebben we €60.910 opgehaald. Dit is in totaal 152% van ons eerste doelbedrag en in de laatste week is er zelfs meer dan €20.000,- gedoneerd, ongelofelijk! We zijn iedereen die gedoneerd heeft of de campagne heeft gedeeld met vrienden en kennissen ontzettend dankbaar!

We zullen alle gulle donaties gebruiken voor de inrichting van de twee nieuwe zalen, voor de aankleding van de foyer (‘de gezelligste huiskamer van Hilversum’) en voor een duurzaam lichtplan. Wordt vervolgd!

Het blijft mogelijk om het Filmtheater in de brede zin en de uitbreiding specifiek te steunen, ook nu de crowdfundingcampagne ten einde is gekomen. Dit kan door een donatie over te maken op NL58ABNA0508925924 ten name van Filmtheater Hilversum o.v.v. donatie uitbreiding.


Een greep uit de ontroerende reacties op de campagnepagina:

“Ik doneer graag omdat ik altijd met veel plezier naar het Filmtheater kom. Mooie films en aardige vrijwilligers maken het een mooi bezoek.”

“Draag graag een steentje (tegeltje!) bij aan uitbreiding en voortbestaan van “ons mooie Hilversumse Filmtheater”.”

“Gedoneerd voor mijn favoriete plekje in Hilversum!”

“Filmtheater Hilversum is het gezelligste filmhuis van Nederland en verdient alle ruimte! 🎬”

“Het Filmtheater Hilversum is een plek waar ik graag naar toe ga. Met een uitbreiding nog meer reden om er naar toe te gaan.”

“Fantastisch dat er nog meer filmtheater komt!”

“Ik kom graag in het Filmtheater en vind het geweldig dat jullie gaan uitbreiden.”

“Prachtig filmtheater met mooie films en leuke enthousiaste vrijwilligers.Voel me er altijd welkom!”

“FTH is goud voor Hilversum!”

“Dit filmtheater is het smaakvolle, kloppende hart van cultureel Hilversum en wij gunnen iedereen avondjes uit daar!”

“Het filmtheater in Hilversum voorziet in een duidelijke behoefte, niet alleen voor Hilversum, maar voor de hele regio. Perfect dat er uitbreiding komt!”

“We dragen graag bij aan de huiskamer van Hilversum!”

“Het filmtheater heeft een fantastisch filmaanbod en het is een fijne plek om ook wat te drinken en na te praten over de film. Er hangt een goede sfeer, die mede dankzij de inzet van vrijwilligers wordt gecreëerd.”

“Arthouse films, een prachtige kunstvorm. Zó fijn dat er zo’n fraai programma in Hilversum wordt aangeboden!”