Kinds of Kindness

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren of bekijk de video op Youtube
Movie cover
Herkomst
Ierland, Verenigd Koninkrijk
Gesproken taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands
Regie
Yorgos Lanthimos
Lengte
164 minuten
Genre
drama
Cast
Emma Stone, Willem Dafoe, Jesse Plemons, Margaret Qualley, Hunter Schafer, Joe Alwyn
Jaar
2024
Kijkwijzer
GeweldGrof taalgebruikAngstvanaf 16 jaar

Let op! Deze film is voor 16 jaar en ouder.

Vraag iemand mee

Vanaf 4 juli verwacht en op zaterdag 22 juni in voorpremière: Kinds of Kindness, de nieuwe film van Yorgos Lanthimos (Poor Things, The Favourite, Dogtooth). Een drieluik over mensen die hun lot in de handen van een ander leggen en hun zelfbeschikking opgeven, met ijzersterke rollen van Jesse Plemons, Emma Stone en Willem Dafoe. 

Yorgos Lanthimos' nieuwste belooft weer genieten te worden, met een sterrencast waar je U tegen zegt. Emma Stone, Willem Dafoe, Jesse Plemons, Margaret Qualley, Hunter Schafer en Joe Alwyn - wij kunnen niet wachten op dit drieluik. 

Een man probeert los te komen van zijn vooraf bepaalde pad, een agent twijfelt aan het gedrag van zijn vrouw na haar terugkeer van een vermeende verdrinking en de buitengewone zoektocht een vrouw om een buitengewoon individu te lokaliseren waarvan voorspeld werd dat het een gerenommeerd spiritueel gids zou worden.

Kinds of Kindness werd geschreven voor Lanthimos samen met scenarist Efthimis Filippou, met wie hij eerder samenwerkte aan Dogtooth (2009). 

Voorpremière
Op zaterdag 22 juni zie je Kinds of Kindness als allereerste in voorpremière. Klik hier om tickets te bestellen voor deze voorstelling. 

Acteur Jesse Plemons mocht tijdens op het filmfestival in Cannes de Gouden Palm in ontvangst nemen voor beste acteur. 

Tickets

do 4 Jul

vr 5 Jul

zo 7 Jul

ma 8 Jul

di 9 Jul

wo 10 Jul