Une Année difficile | Ontbijt & Film

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren
Movie cover
Herkomst
Frankrijk
Regie
Olivier Nakache, Éric Toledano
Lengte
120 minuten
Genre
drama
Cast
Pio Marmaï, Noémie Merlant, Mathieu Almaric, Jonathan Cohen, Alban Ivanov, Mathieu Amalric
Jaar
2023
Kijkwijzer
Grof taalgebruikAngstvanaf 9 jaar
Vraag iemand mee

In samenwerking met Koffie&JIJ serveren op zondag 15 oktober voorafgaand aan de voorpremière van Une Année dificile' (van de makers van 'Intouchables') eerst een uitgebreid ontbijt. Beter kan je zondagochtend niet beginnen!

Het ontbijt wordt geserveerd in het filmtheater vanaf 9.30 uur. De film start om 10.30 uur. Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief ontbijt te koop. De prijs voor een combiticket voor ontbijt & film is € 21,50. Cineville-pashouders betalen een toeslag van € 10,50. 

 'Une Année difficile' is de nieuwe film van de makers van Intouchables en Hors Normes. Komisch, hartverwarmend en hoopvol.

Albert (Pio Marmaï) en Bruno (Jonathan Cohen) zitten tot over hun nek in de schulden en proberen met list en bedrog te overleven. Een groep milieuactivisten biedt hen gratis drank en, onbedoeld, nieuwe kansen. Onder leiding van Valentine (Noémie Merlant) proberen ze de wereld met ludieke acties een spiegel voor te houden. Albert en Bruno laten zich meeslepen. Valentine heeft geen plaats in haar bestaan voor liefde, de wereld raast immers maar door. Maar dan kent ze Albert nog niet.

'Une Année difficile' is opnieuw een treffende en luchtige film van Olivier Nakache en Éric Toledano. Noémie Merlant, Pio Marmaï, Jonathan Cohen en Mathieu Amalric knallen van het scherm en krijgen volop kans hun komische talenten te laten zien.

Tickets

zo 15 okt