Gepubliceerd op 16 april 2024

Meivakantie in het filmtheater

De meivakantie staat voor de deur en dus hebben we bij het filmtheater weer allerlei mooie nieuwe kinderfilms op het programma staan én een heuse acteerworkshop in samenwerking met Cinekid! Alle informatie vind je hieronder.

Pannenkoeken & Pyjamafilm Vos en Haas Redden het Bos (3+)

Op dinsdagochtend 23 april kun je vanaf 9.45 uur bij ons terecht voor een heerlijk pannenkoekenonbijt met limonade en daarna lekker in je pyjama genieten van Vos en Haas Redden het Bos (3+), de nieuwe film van de regisseur van Knor!

Er gebeuren vreemde dingen in het bos. Uil is verdwenen en ’s nachts is er uit het niets een groot meer verschenen dat het bos bedreigt. Hebben die twee met elkaar te maken? Vos en Haas beginnen aan een spannend avontuur om Uil te vinden, terwijl hun achtergebleven vrienden vechten tegen het stijgende water. Zullen Vos en Haas Uil op tijd vinden? Zal het bos gered worden?

Kaartjes voor reguliere voorstellingen van Vos en Haas zijn hier te vinden!

Tickets Pannenkoeken & pyjamavoorstelling

Pannenkoeken & Pyjamafilm Het muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop (4+)

Ook op woensdagochtend 24 april serveren we het pannenkoekenontbijt met limonade en kun je daarna in je pyjama komen genieten van Het Muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop (3+).

Het Muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop is een compilatie van acht afleveringen waarvan 6 afleveringen nooit eerder vertoond zijn. De muizen Sam en Julia beleven spannende avonturen binnen de wereld van Het Muizenhuis. Ze ontrafelen eilandgeheimen, leren magische goocheltrucs en ontdekken verborgen mysteries. Ze zien zelfs hoe een regenboog ontstaat, gaan sterrenkijken en leren leuke danspasjes! Tussen al deze geweldige belevenissen leren Sam en Julia waardevolle lessen over vriendschap en verdraagzaamheid. Ze versterken hun band en maken prachtige herinneringen samen.

Kaartjes voor reguliere voorstellingen van Het muizenhuis zijn hier te vinden!

Tickets pannenkoeken & pyjamavoorstelling

Cinekid Presenteert Workshop Acteren met Vos & Haas (4+) – 15 min.

Dinsdag 30 april, starttijden: 13.00, 13.15, 13.30, 13.45, 14.00 uur

Jonge filmmakers en acteurs opgelet! Op dinsdag 30 april komt Cinekid naar Hilversum met een leuke workshop acteren! In deze workshop ontdek je hoe het is om zelf in Vos en Haas redden het bos te spelen. In de green screen studio zie je jezelf terug in de beverburcht of in het ondergelopen bos van Vos & Haas. Knutsel je eigen Vos & Haas masker en neem een eigen scène op!

Praktische informatie
– Toegang tot de workshop is gratis, wel vragen we je een gratis kaartje te reserveren. Per workshop kunnen maximaal 6 kinderen meedoen. Wacht dus niet te lang met het reserveren van een kaartje.
– Na de workshops vertonen we om 14.30 uur Vos en Haas Redden het Bos (3+), daarvoor dienen losse tickets aangeschaft te worden.
– Starttijden workshops: 13.00, 13.15, 13.30, 13.45 & 14.00 uur.

Tickets workshop acteren