Binnenstebuiten 2 (NL)

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren of bekijk de video op Youtube
Movie cover
Herkomst
VS
Gesproken taal
Nederlands
Ondertiteling
Niet ondertiteld
Regie
Kelsey Mann
Lengte
96 minuten
Genre
familiefilm
Cast
Stemmencast: Anouk Maas, Ellen ten Damme, Gioia Parijs, Aaf Brandt Corstius, Richard Groenendijk, Georgina Verbaan
Jaar
2024
Kijkwijzer
vanaf 6 jaarAngst
Vraag iemand mee

Disney en Pixar’s Binnenstebuiten 2 keert terug naar het brein van de inmiddels tiener geworden Riley, net op het moment dat het hoofdkantoor plotseling wordt gesloopt om ruimte te maken voor iets geheel onverwachts: nieuwe emoties! 

In 2015 was de animatiefilm Binnenstebuiten (Inside Out) een wereldwijde hit die werd bekroond met de Golden Globe, BAFTA én Oscar voor beste animatiefilm. De film gaat over het jonge meisje Riley, maar speelt zich vooral af in Rileys hoofd, waar we kennis maken met haar emoties. In dit vervolg keren we terug naar het brein van de inmiddels tiener geworden Riley, net op het moment dat het hoofdkantoor plotseling wordt gesloopt om ruimte te maken voor iets geheel onverwachts: nieuwe emoties! Plezier, Verdriet, Woede, Angst en Afkeer, die al lang op succesvolle wijze de boel runnen op het hoofdkantoor, weten niet hoe ze zich moeten voelen als Onzekerheid plotseling opduikt. En het lijkt erop dat ze niet de enige is…  

We vertonen Binnenstebuiten 2 ook in de originele, Engels gesproken versie met Nederlandse ondertiteling. Klik hier om naar de originele, Engels gesproken versie te gaan: Inside Out 2. 

"De animatie is buitengewoon gedetailleerd en liefdevol (…), de nieuwe emoties zijn pareltjes van creativiteit (…), maar het mooist is de balans die ook deze Inside Out vindt tussen surrealistisch spektakel en menselijkheid"

de Volkskrant

"Prachtig geanimeerd, zoals we van Pixar gewend zijn"

Algemeen Dagblad

Tickets

Vandaag

di 23 Jul

wo 24 Jul