Andrea Chenier | ROH 23/24

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren of bekijk de video op Youtube
Movie cover
Herkomst
Verenigd Koninkrijk
Lengte
195 minuten
Genre
opera
Cast
Jaar
2024
Kijkwijzer
Vraag iemand mee

Jonas Kaufmann zingt de hoofdrol in de spectaculaire uitvoering van David McVicar van het epische historische drama van Giordano, onder leiding van Antonio Pappano, met wie hij al heel vaak heeft samengewerkt.

Op een schitterend feest in het 18de-eeuse Parijs houdt dichter Andrea Chénier een vlammend betoog tegen Lodewijk XVI. Vijf jaar later is de Revolutie omgeslagen in terreur, wat de machtsverhouding verandert tussen Chénier, zijn geliefde Maddalena, en Gérard, de man die hem kan kapotmaken... Jonas Kaufmann zingt de hoofdrol in de spectaculaire uitvoering van David McVicar, onder de muzikale leiding van Antonio Pappano, met wie hij al heel vaak heeft samenwerkt. Dit epische historische drama van Giordano is de laatste productie voor Pappano als dirigent van The Royal Opera.

De rol van Carlo Gérard wordt vertolkt door Amartuvshin Enkhbat in plaats van Carlos Álvarez, zoals eerder gecommuniceerd.

De live-voorstelling van 'Andrea Chenier' vindt plaats op dinsdag 11 juni 2024, 20.15 uur. Bij de live-voorstelling wordt u feestelijk ontvangen met een glaasje bubbels. 
De encore vindt plaats op zondag 16 juni 2024, 14.00 uur.

Tickets live: €17,50 / Cineville €9
Tickets encore: €15 / Cineville €7

Tickets

di 11 Jun

zo 16 Jun