Carmen | ROH 23/24

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren of bekijk de video op Youtube
Movie cover
Lengte
220 minuten
Genre
opera
Cast
Jaar
2024
Kijkwijzer
Vraag iemand mee

Carmen verklaart dat elke man van wie ze houdt, moet oppassen. Maar zelfs zij is niet voorbereid op wat er zal gebeuren als ze besluit Don José te verleiden, een legerkorporaal die aanvankelijk niet geïnteresseerd lijkt in haar charmes. 

Don José verlaat al snel zijn geliefde Micaëla en zijn legerbaan voor Carmen, en voegt zich bij haar en haar smokkelaarsvrienden in de bergen. Maar Carmen wordt de bezitterigheid van Don José snel beu. Wanneer ze haar aandacht richt op de onstuimige toreador Escamillo, ontaardt de jaloezie van Don José in geweld.

De bruisende nieuwe productie van Damiano Michieletto weerspiegelt alle passie en gloed van de partituur van Georges Bizet, met het bekende sensuele Habanera van Carmen en het opwindende lied van de Toreador.. Antonello Manacorda dirigeert een fantastische internationale cast, met Aigul Akhmetshina in de titelrol.

De live-voorstelling van 'Carmen' vindt plaats op woensdag 1 mei 2024, 19.45 uur. Bij de live-voorstelling wordt u feestelijk ontvangen met een glaasje bubbels.
De encore vindt plaats op zondag 5 mei 2024, 14.00 uur.

Tickets live: €17,50 / Cineville €9
Tickets encore: €15 / Cineville €7

Tickets

wo 1 mei

zo 5 mei