C’è ancora domani | Benefietvoorstelling Soroptimistclub Bussum

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren of bekijk de video op Youtube
Movie cover
Herkomst
Italië
Gesproken taal
Italiaans
Ondertiteling
Nederlands
Regie
Paola Cortellesi
Lengte
118 minuten
Genre
drama
Cast
Valerio Mastandrea, Vinicio Marchioni, Giorgio Colangeli
Jaar
2023
Vraag iemand mee

In samenwerking met Soroptimistclub Bussum eo vertonen wij op woensdag 20 maart om 19.15 uur een voorpremière van de nieuwe Italiaanse film C’è ancora Domani ten behoeve van de Nederlandse stichting Tous Ensemble.

Praktische informatie
- Tickets voor deze voorstelling kosten € 20,50. Dit is inclusief een drankje met een hapje.
- Het is niet mogelijk om voor deze voorstelling te reserveren.
- Bij deze voorstelling is de Cinevillepas niet geldig
- De gebruikelijke kortingen zijn bij deze benefietvoorstelling niet van toepassing

Over Tous Ensemble

Tous Ensemble steunt kleine projecten in Senegal die voortkomen uit de behoeften van het land zelf. Het hoofddoel is het vergroten van gelijke kansen voor kinderen in Senegal. De focus ligt daarbij op onderwijs, mobiliteit en duurzaamheid, met speciale aandacht voor onderwijs en orthopedie. 
Tous Ensemble werkt op basis van aanvragen uit het land en maakt gebruik van lokale kennis. De doelen worden bereikt door het opstarten van nieuwe projecten en het ondersteunen van bestaande initiatieven. Alle inspanningen worden afgestemd op de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's) van de Verenigde Naties. De Soroptimistclub Bussum eo zet zich actief in om deze waardevolle projecten mogelijk te maken.
 
C'è Ancora Domani - over de film
Stijlvol en krachtig drama over een huisvrouw in het Rome van 1946, die de eerste stappen zet om zich te onttrekken aan de tirannie van haar man.

Delia en Ivano wonen met hun kinderen en Ivano’s ziekelijke vader in een souterrain woning in een typisch Romeins hofje. Het is 1946 en Rome balanceert tussen de roes over de bevrijding en de tekortkomingen van de afgelopen oorlogsjaren. Delia berust in haar traditionele rol van echtgenote en moeder die de eindjes aan elkaar moet knopen. Ivano, de patrias familias, hardwerkend om het beetje geld thuis te brengen laat geen gelegenheid voorbij gaan om dit te vertellen, soms minachtend en soms hardhandig. Hij heeft alleen ontzag voor zijn manipulerende vader, voor wie Delia een makkelijke verzorgster is. Het is lente en de familie is opgewonden over de verloving van hun dochter Marcella met een jongen uit de middenklasse. Delia ziet dit als Marcella’s kans om hetzelfde lot te ontlopen. Maar alles verandert wanneer Delia een mysterieuze brief ontvangt die haar moed aanwakkert om te streven naar een beter leven – en niet alleen voor zichzelf… Geïnspireerd door de verhalen van grootmoeders en overgrootmoeders.

Klik hier om naar de reguliere voorstellingen van C'è Ancora Domani te gaan.