Cinekid Presenteert Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren of bekijk de video op Youtube
Movie cover
Herkomst
Nederland
Gesproken taal
Nederlands
Regie
Joost van den Bosch, Erik Verkerk
Lengte
80 minuten
Genre
familiefilm
Cast
Burny Bos
Jaar
2024
Kijkwijzer
Alle leeftijden
Vraag iemand mee

Dikkie Dik ontdekt dat er iets ergs is gebeurd: Beer is verdwenen! Beer is zijn liefste knuffel en moet teruggevonden worden. Gelukkig krijgt Dikkie Dik de hulp van Poes Muis, zijn beste vriendinnetje. Samen gaan ze op onderzoek uit en daarbij stuiten ze op onverwachte uitdagingen.

Een bed kan ook een trampoline zijn, een steen in de tuin blijkt een schildpad te zijn en op een waslijn kun je circustoeren uithalen. Hun zoektocht wordt een ontdekkingsreis en leidt hen naar onbekende nieuwe gebieden, zoals het weiland, de sloot, het bos en het strand. Onderweg treffen ze andere -voor hen onbekende- dieren, die hen proberen te helpen.

Cinekid Presenteert
Samen met Cinekid organiseren we een speciale voorstelling: Cinekid Presenteert Dikkie Dik en de verdwenen knuffel mét bijpassend programma. Dikkie Dik, met de vertelstem van Burny Bos, is van zichzelf al een echte ‘doe, roep en dans mee-film’. Tijdens de Cinekid specials word je van tevoren helemaal klaargestoomd om goed mee te kunnen doen tijdens de film. Met de Cinekid illustratiebladen kun je Dikkie Dik helpen ruiken, nieuwe vriendjes ontmoeten en zijn knuffel terugvinden. Daar vind je ook tips om thuis na te praten over Dikkie Dik. 

Ook wordt de film ingeleid met een korte voorfilm waarin je een kijkje achter de schermen krijgt én de cast en crew geeft je tips voor het meedoen met deze film. En nog gezelliger… je eigen knuffel mag ook mee naar de voorstelling! Helpt jouw knuffel Dikkie Dik om Beer terug te vinden? Tijdens de knutselactiviteit kun je een mooie kleurplaat kleuren of je eigen masker maken. We maken een feestje van misschien wel de eerste filmervaring van de bezoekers! 
 

Tickets

zo 30 Jun