Gewoon Super! (5+)

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren of bekijk de video op Youtube
Movie cover
Herkomst
Noorwegen
Gesproken taal
Nederlands
Regie
Rasmus A. Sivertsen
Lengte
76 minuten
Genre
familiefilm
Cast
Sterre Koning, Simone Kleinsma, Plien van Bennekom, Roosmarijn Wind
Jaar
2024
Vraag iemand mee

Het leven van de 11-jarige game-liefhebber Hedwig staat op zijn kop wanneer ze veel eerder dan verwacht haar vader moet gaan vervangen als de superheld van de stad.

Maar Hedwig is geen superheld; ze is klein, een beetje onhandig en niet sportief. Haar vader daarentegen is groot en sterk en de lievelingsheld van de stad. Al snel realiseert Hedwig's vader zich dat de nieuwe superheld misschien wel Adrian, het atletische neefje van Hedwig, moet zijn. Teleurgesteld gaat Hedwig op bezoek bij haar oma, die vroeger zelf ook superheld was. De stoere oma ziet mogelijkheden voor Hedwig en is niet voor één gat te vangen. Er ontstaat een onwaarschijnlijk sterk team waarbij Hedwig bewijst dat je ook zonder superkrachten gewoon super kunt zijn.

Pannenkoeken & Pyjamavoorstelling
Op dinsdag 20 februari (tijdens de voorjaarsvakantie) vertonen we Gewoon Super! ook als Pannenkoeken & Pyjamafilm, waarbij je voorafgaand aan de film onbeperkt pannenkoeken kunt komen eten in het filmtheater - in je pyjama! Klik hier om tickets te bestellen voor de Pannenkoeken & Pyjamavoorstelling.