Kinds of Kindness | Exclusieve Filmclub Voorpremière

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren of bekijk de video op Youtube
Movie cover
Herkomst
Ierland, Verenigd Koninkrijk
Gesproken taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands
Regie
Yorgos Lanthimos
Lengte
164 minuten
Genre
drama
Cast
Emma Stone, Willem Dafoe, Jesse Plemons, Margaret Qualley, Hunter Schafer, Joe Alwyn
Jaar
2024
Kijkwijzer
GeweldGrof taalgebruikAngstvanaf 16 jaar

Let op! Deze film is voor 16 jaar en ouder.

Vraag iemand mee

Vanaf 4 juli verwacht en op maandag 24 juni om 14.00 uur exclusief te zien voor onze Filmclubleden: Kinds of Kindness, de nieuwe film van Yorgos Lanthimos (Poor Things, The Favourite, Dogtooth). Een drieluik over mensen die hun lot in de handen van een ander leggen en hun zelfbeschikking opgeven, met ijzersterke rollen van Jesse Plemons, Emma Stone en Willem Dafoe. 

Yorgos Lanthimos' nieuwste belooft weer genieten te worden, met een sterrencast waar je U tegen zegt. Emma Stone, Willem Dafoe, Jesse Plemons, Margaret Qualley, Hunter Schafer en Joe Alwyn - wij kunnen niet wachten op dit drieluik. 

Een man probeert los te komen van zijn vooraf bepaalde pad, een agent twijfelt aan het gedrag van zijn vrouw na haar terugkeer van een vermeende verdrinking en de buitengewone zoektocht een vrouw om een buitengewoon individu te lokaliseren waarvan voorspeld werd dat het een gerenommeerd spiritueel gids zou worden.

Kinds of Kindness werd geschreven voor Lanthimos samen met scenarist Efthimis Filippou, met wie hij eerder samenwerkte aan Dogtooth (2009). 

Acteur Jesse Plemons mocht tijdens op het filmfestival in Cannes de Gouden Palm in ontvangst nemen voor beste acteur. 

Vanwege de lange speelduur vertonen we de film tijdens deze voorpremière met een korte pauze. 

Filmclub voorpremière op maandag 24 juni
Deze voorstelling is exclusief toegankelijk voor leden van onze Filmclub en Filmclub Plus en hun introducées voor het gereduceerde tarief van €9,75 / gratis met Cineville. Lees hier meer over ons aankomende Filmclub en Filmclub Plus seizoen. Tot 1 juli is het mogelijk om lid te worden van onze filmclubs voor het gereduceerde 'early bird'-tarief van €78 euro. 

Tickets

ma 24 Jun