Love Lies Bleeding | Rainbow Night

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren of bekijk de video op Youtube
Movie cover
Herkomst
VS, Verenigd Koninkrijk
Gesproken taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands
Regie
Rose Glass
Lengte
104 minuten
Genre
thriller
Cast
Kristen Stewart, Katy O’Brian, Ed Harris, Dave Franco, Jena Malone
Jaar
2024
Vraag iemand mee

In een afgelegen dorp in New Mexico wordt het leven van sportschoolmanager Lou (Kristen Stewart) volledig op zijn kop gezet wanneer bodybuilder Jackie in haar sportschool verschijnt. Op maandag 15 april te zien in onze maandelijkse Rainbow Night in samenwerking met stichting Gooi en Vecht Inclusief.

Jackie, die werkt bij de schietbaan van Lou’s criminele vader (Ed Harris), zet alles op alles om te trainen voor de belangrijkste bodybuildwedstrijd in Las Vegas, iets waar Lou haar maar ál te graag bij helpt. Het prille maar intense liefdesgeluk krijgt echter een onverwachte wending wanneer Lou's zus op brute wijze mishandeld wordt en in het ziekenhuis belandt. Al snel loopt alles op gewelddadige wijze uit de hand en moet Lou niet alleen het duistere verleden van haar vader onder ogen komen, maar ook dat van zichzelf.

Deze “Thelma & Louise on steroids”, geregisseerd door Rose Glass ('Saint Maud'), is een excentrieke, romantische neo-noir-thriller over verlangen, obsessie en wraak. De hoofdrollen worden vertolkt door Kristen Stewart ('Spencer’), Katy O’Brian ('The Mandalorian’), Ed Harris ('The Lost Daughter'), Jena Malone ('The Hunger Games: Catching Fire') en Dave Franco ('Now You See Me').

Rainbow Night

Op maandag 15 april vertonen we Love Lies Bleeding in onze maandelijks terugkerende Rainbow Night-special, waarin we de mooiste queer films vertonen. Gastspreker Lisa Brouwer (23) is hierbij aanwezig. Lisa is werkzaam als spirituele organisator, host en kunstenaar en is actief vrijwilliger bij Gooi & Vecht Inclusief. Ze zal onder andere iets over haar zelfgemaakte kleding vertellen.  Iedereen is welkom bij deze vertoningen, die we in samenwerking met stichting Gooi en Vecht Inclusief organiseren. Na afloop is er gelegenheid om na te praten in onze foyer onder het genot van een gratis drankje.