Peak Season | Previously Unreleased

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren of bekijk de video op Youtube
Movie cover
Herkomst
VS
Gesproken taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands
Regie
Steven Kanter, Henry Loevner
Lengte
82 minuten
Genre
drama
Cast
Jaar
2023
Kijkwijzer
vanaf 12 jaarGrof taalgebruikDrugs- en/of alcoholmisbruik
Vraag iemand mee

Een New Yorks koppel zoekt rust in landelijk Wyoming maar onverwacht pakt de vakantie uit als een test voor hun relatie.

Een New Yorks koppel zoekt rust in landelijk Wyoming. Onverwacht pakt de vakantie uit als een test voor hun relatie. Een vakantieaffaire die net wel of net niet kans van slagen heeft; het is de premisse van deze charmante Amerikaanse independent, die vorig jaar zijn wereldpremière beleefde tijdens SXSW en al vergelijkingen opriep met Richard Linklaters Before Sunrise.

Amy en Max, een New Yorks koppel met trouwplannen, nemen even vrijaf van hun drukke bestaan. Geen betere plek om bij te komen dan het stadje Jackson Hole in bergachtig Wyoming. Terwijl Amy haar carrière voorlopig op een zijspoor heeft gezet, is Max niet achter zijn computer weg te slaan. Een ontmoeting met Loren, een allround gids die haar de beginselen van het vliegvissen bijbrengt, opent voor Amy een mogelijk nieuw perspectief. Loren is in alles het tegendeel van de ambitieuze Max, een vrijbuiter die leeft bij de dag en aan zijn camper en het gezelschap van zijn hond genoeg heeft. Amy en Loren hebben een duidelijke klik en wanneer Max voor zaken terugkeert naar New York, hebben de twee achterblijvers het rijk alleen. Een schot voor open doel lijkt het, maar coregisseurs en -schrijvers Loevner en Kanter zijn niet van de simpele romantische oplossingen. Zijn Amy en Loren bereid het leven dat ze hebben opgebouwd op te geven voor iets dat zich misschien een tijdelijke bevlieging zal blijken? Een dilemma, levensecht en ontspannen uitgewerkt in een innemende proeve van off-Hollywood cinema.
 

Tickets

do 8 aug

zo 11 aug