The Holdovers

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren of bekijk de video op Youtube
Movie cover
Herkomst
Verenigde Staten
Gesproken taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands
Regie
Alexander Payne
Lengte
133 minuten
Genre
drama
Cast
Paul Giamatti, Tate Donovan, Carrie Preston, Gillian Vigman, Da'Vine Joy Randolph, Dominic Sessa
Jaar
2024
Vraag iemand mee

Wanneer een chagrijnige onderwijzer (Paul Giamatti) op een prestigieuze Amerikaanse school tijdens de kerstvakantie achter moet blijven om toezicht te houden op een handjevol leerlingen dat nergens anders heen kan, ontstaan onverwachte vriendschappen. Tijdens de kerstvakantie alvast in voorpremière te zien!

Onderwijzer Paul Hunham (Paul Giamatti) heeft het al niet makkelijk op de prestigieuze school waar hij lesgeeft wanneer hem wordt opgedragen om de kerstvakantie op de campus te overbruggen met een handjevol lastige leerlingen en het hoofd van de schoolkeuken (Da'Vine Joy Randolph) die onlangs haar zoon verloor in Vietnam. Tegen de verwachting in vormt hij een band met een van de leerlingen – een slimme onruststoker met problemen (debutant Dominic Sessa).
 
De nieuwe film van Alexander Payne ('Sideways', 'Nebraska') is met recht een van de meest hartverwarmende films van het jaar, en transporteert de kijker moeiteloos naar de jaren '70 met prachtige 35mm fotografie."Zo’n hartverwarmende film die je jaarlijks moeiteloos opnieuw kunt consumeren"

de Volkskrant

"Een hartveroverend geestig drama"

Trouw

"Simpelweg geweldig"

NRC Handelsblad