Wicked Little Letters | Ontbijt & Film

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren of bekijk de video op Youtube
Movie cover
Herkomst
Verenigd Koninkrijk
Gesproken taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands
Regie
Thea Sharrock
Lengte
102 minuten
Genre
komedie
Cast
Olivia Colman, Jessie Buckley, Anjana Vasan, Timothy Spall, Joanna Scanlan, Hugh Skinner, Malachi Kirby, Gemma Jones, Lolly Adefope, Eileen Atkins, Alisha Weir
Jaar
2024
Vraag iemand mee

Op zondag 18 februari om 9.30 uur kun je weer komen genieten van een heerlijk ontbijtje van Koffie&JIJ met aansluitend om 10.30 uur een voorpremière van Wicked Little Letters: een 'heerlijk vulgair' en messcherp zwarte komedie-mysterie vol Britse humor met een hoofdrol van Olivia Colman!

Dear Edith, you foxy ass old whore … Het Britse badplaatsje Littlehampton wordt opgeschrikt door mysterieuze, obscene handgeschreven brieven die in steeds grotere getale en bij steeds meer dorpsbewoners op de mat vallen. De verdenkingen gaan gelijk richting de vrijgevochten en enigszins grofgebekte Rose die hierdoor de voogdij over haar dochtertje dreigt kwijt te raken. Dan sluit een aantal vrouwen uit het dorp de handen ineen om de waarheid boven tafel te krijgen. Wicked Little Letters is een even hilarisch als eerlijk verslag over vrouwen die veroordeeld worden vanwege afwijkend gedrag, maar blijven vechten voor gerechtigheid in het rechtssysteem dat hen volledig uitsluit.

Praktische informatie
- Er zijn uitsluitend tickets verkrijgbaar voor de voorpremière inclusief het ontbijt
- Het is niet mogelijk om voor deze voorstelling te reserveren
- Je bent welkom voor het ontbijt vanaf 9.30 uur - de film start om 10.30 uur
- Het ontbijt wordt verzorgd door onze partner Koffie&JIJ

Wicked Little Letters gaat 7 maart in première. Er zijn al kaartjes verkrijgbaar, klik hier.