Gepubliceerd op 18 januari 2024

Voorjaarsvakantie betekent pannenkoeken en nieuwe kinderfilms!

Tijdens de voorjaarsvakantie kun je weer in het filmtheater terecht voor de leukste kinderfilms! En op dinsdag 20 februari en woensdag 21 februari om 9.45 uur kun je in je pyjama komen genieten van een pannenkoeken ontbijt met onbeperkt pannenkoeken & limonade en aansluitend om 10.30 uur gezellig naar de film!

Fien & Teun: Circus op de Boerderij (3+)

Vier het allerleukste verrassingsfeest ooit samen met Fien, Teun en al hun dierenvriendjes in hun gloednieuwe bioscoopfilm! Opnieuw vol met vrolijke – bekende en nieuwe – liedjes. Sebastiaan het Varken is bijna jarig en dat willen Fien en Teun vieren met het leukste feestje ooit. Als ze in de weide een oude circuswagen vinden, weten ze het gelijk: ze gaan een circus maken! En Sebastiaan mag het niet weten, want anders is het geen verrassing meer. Samen met hun dierenvriendjes gaan Fien en Teun gelijk heel hard oefenen, maar een circus maken blijkt nog helemaal niet zo gemakkelijk. Als Teun tijdens het goochelen per ongeluk Mevrouw Konijn laat verdwijnen, dreigt het hele feest niet door te kunnen gaan. Lukt het Fien en Teun nog om het circus op tijd af te krijgen voor de verjaardag van Sebastiaan?


Robot Dreams (10+)

Dog woont op zichzelf in Manhattan in de jaren ’80, maar is het zat om altijd alleen te zijn. En dus bestelt en bouwt hij zijn eigen robot.  Al snel worden Dog en Robot beste vrienden en gaan ze er samen op uit om New York te ontdekken. Maar na een prachtige stranddag slaat het noodlot toe en worden ze van elkaar gescheiden. Dog zet alles op alles om bij zijn robotmaatje terug te komen, terwijl Robot blijft dromen over hun avonturen samen. Een unieke en lieve animatiefilm vol met humor, vriendschap en nostalgische popcultuur. Robot Dreams ging in wereldpremière op het Filmfestival van Cannes en won de Grand Prix in Annecy op het belangrijkste internationale animatiefilmfestival.


Gewoon Super (5+)

Het leven van de 11-jarige game liefhebber Hedwig staat op zijn kop wanneer ze veel eerder dan verwacht haar vader moet gaan vervangen als de superheld van de stad. Maar Hedwig is geen superheld; ze is klein, een beetje onhandig en niet sportief. Haar vader daarentegen is groot en sterk en de lievelingsheld van de stad. Al snel realiseert Hedwig’s vader zich dat de nieuwe superheld misschien wel Adrian, het atletische neefje van Hedwig, moet zijn. Teleurgesteld gaat Hedwig op bezoek bij haar oma, die vroeger zelf ook superheld was. De stoere oma ziet mogelijkheden voor Hedwig en is niet voor één gat te vangen. Er ontstaat een onwaarschijnlijk sterk team waarbij Hedwig bewijst dat je ook zonder superkrachten gewoon super kunt zijn.


Peppa’s Bioscoop Feestje (3+)

Kom op, allemaal, het is tijd voor Peppa’s Bioscoop Feestje – 10 nog nooit eerder vertoonde afleveringen! Dit jaar viert Peppa Pig dat ze 20 jaar bestaat en ter ere van deze enorme mijlpaal geeft ze het meest epische feest ooit – en al haar vrienden zijn uitgenodigd (Jij dus!) Het hele gezin kan 10 afleveringen van Peppa Pig zien die nog nooit eerder vertoond zijn, waaronder de driedelige trouwpartij! En met vijf gloednieuwe liedjes, evenals 11 interactieve korte filmpjes waarin Peppa en haar vrienden in de echte wereld spelen, dansen en zingen, kun je je samen met je kinderen op een heel nieuwe manier met Peppa uitleven. Dus pak je jas en trek snel je schoenen aan, dan kunnen we naar Peppa’s Bioscoop Feestje!