I’m Perfectly Fine

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren of bekijk de video op Youtube
Movie cover
Herkomst
Nederland
Regie
Dario van Vree
Lengte
30 minuten
Genre
animatie
Cast
Penny Jenkinson, Simon Zwiers, Meghna Kumar, Loveday Smith, Tijn de Jong, Dario van Vree, Jetty Mathuri
Jaar
2023
Vraag iemand mee

Een halfuur durende animatieverfilming van de graphic novel ‘Burnout Dagboek’ van Maaike Hartjes.

Wanneer illustrator Maya in een burn-out belandt, wordt haar grootste angst werkelijkheid: ze kan niet langer perfect zijn. In een persoonlijke zoektocht, met vallen en opstaan, leert ze gewoon ‘goed genoeg’ te zijn.

Maya, een freelance illustrator en perfectionist, geniet van een leven vol plezier, maar ervaart ook de drukte van het hectische bestaan. Ze weet zich door lange dagen, gevuld met werkopdrachten en sociale activiteiten, te slaan dankzij een ondersteunende innerlijke stem, die ze liefkozend haar 'Kleine Motivator' noemt. Maar wanneer Maya plotseling wordt overvallen door een hevige paniekaanval en gedwongen wordt om even pas op de plaats te maken, wordt haar diepste angst werkelijkheid: ze kan niet langer perfect zijn... Samen met haar Kleine Motivator begint Maya aan een zoektocht om weer op het juiste pad te komen, terwijl ze worstelt om te accepteren dat 'goed genoeg' misschien wel écht goed genoeg is.

Voor deze korte film van 30 minuten geldt een aangepast lager tarief.

"Mooi vormgegeven en doeltreffend in de thematiek"

de Volkskrant

"Energieke en humorvolle animatiefilm over burn-out"

Het Parool

"Iedereen die een burn-outervaring heeft gehad of bang is die kant op te bewegen zonder te weten hoe je op de rem kunt trappen, zal zich in de animatie herkennen"

Trouw