René Mioch – Onder Sterren | Filmfestival Hilversum

Om de video te kunnen bekijken moet je marketing cookies accepteren
Movie cover
Gesproken taal
Nederlands
Regie
René Mioch - Onder Sterren
Lengte
105 minuten
Genre
talkshow
Cast
Jaar
2023
Vraag iemand mee

René Mioch – Mr. Film – doet tijdens Filmfestival Hilversum het filmtheater aan met zijn theaterprogramma ‘Onder Sterren’, vol entertainment, heerlijke anekdotes, filmpjes en een kijkje in de levens van de sterren waar Mioch als geen ander met het nodige gevoel voor humor over kan vertellen. 

Dit programma bevat volop unieke filmfragmenten van ontmoetingen met de grootste sterren uit de filmwereld. Maar bovenal gaat het om de verhalen. Van Juliette Binoche, Robert de Niro en Timothee Chalamet tot Quentin Tarantino en Dustin Hoffman: Mioch weet hun wereld helemaal tot leven te wekken. Ben je toe aan een middag onvervalste Hollywoodmagie, tranen van het lachen en ijzersterke verhalen, dan is ‘Onder Sterren’ dé show voor jou.

Kom tijdens de show vooral ook door met jouw eigen idolen. René heeft over bijna iedereen een verhaal. Alle spannende verhalen over hoe het er achter de schermen van jouw favoriete filmfestival aan toe gaat, hoor je echt alleen tijdens deze speciaal voor Filmfestival Hilversum samengestelde editie van ‘Onder Sterren’.

Tickets
Tickets voor dit programma kosten €19,50. Voor Cinevillers geldt een toeslag van €12,50.